‘John Guidetti en Oguzhan Özyakup willen naar Feyenoord’

Aleksandr Kokorin werd vandaag in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. Ook John Guidetti ziet wel wat in een hereniging maar volgens het Algemeen Dagblad ziet trainer Dick Advocaat hier geen toekomst in.

De 27-jarige Zweed is overbodig bij het Spaanse Deportivo Alavés en ziet een rentree in De Kuip ‘meer dan ooit zitten’, schrijft de krant. ‘Als het aan John Guidetti had gelegen, was de Zweed allang teruggekeerd in de Kuip.’ Hij is bovendien niet de enige die het wel ziet zitten om het blazoen op te poetsen bij Feyenoord, vermoedelijk met het oog op het EK 2020.

Volgens het AD staat Oguzhan Özyakup eveneens open voor een overstap naar Feyenoord. De 27-jarige Turkse middenvelder, die opgroeide in Zaandam, is dit seizoen reserve bij Besiktas. Het is echter de vraag of trainer Dick Advocaat plek voor hem heeft. ‘En op Guidetti zit de 72-jarige Hagenaar op dit moment al helemaal niet te wachten, zo lijkt het’, stelt de krant.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!