‘Kenneth Vermeer bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord’

Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat Kenneth Vermeer bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Vandaag viert de sluitpost zijn 34ste verjaardag.

De Feyenoord-watcher doet deze voorspelling in een Q&A op de website van Voetbal International. Vermeer is op dit moment de nummer één in De Kuip, maar beschikt over een aflopend contract. Vorig seizoen verloor de oud-Ajacied al enige tijd zijn basisplaats aan Justin Bijlow, die begin 2019 werd getroffen door een blessure.

Krabbendam noemt de toekomst van Leroy Fer nog onzeker. Een langer verblijf hangt in zijn geval af van fitheid en prestaties. De VI-journalist schrijft: “Arnesen zal de selectie doorlichten, we zien vanzelf wat zijn conclusies zijn. Hij kan wel heel veel willen veranderen, Feyenoord moet daarvoor alleen wel zijn eigen budget creëren.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!