Feyenoord bevestigt interesse in 48-voudig International

Dick Advocaat hoopt in de tweede seizoenshelft te kunnen beschikken over enkele nieuwe spelers. Zo is ook de Russische goalgetter Alexander Kokorin in beeld bij de Rotterdammers. Tegenover RTV Rijnmond heeft de oefenmeester bevestigt dat hij de 48-voudig International graag ziet komen.

Advocaat heeft zijn wensen kenbaar gemaakt bij de clubleiding van Feyenoord. Hij hamert op de komst van ‘één of twee nieuwe spelers’. “Het bestuur is echt welwillend, ik heb het gevoel dat ze alles proberen om het te bewerkstelligen”, zo laat hij weten in gesprek met Feyenoord TV .

Tegenover Rijnmond laat de trainer weten dat Kokorin graag aan zijn selectie wil toevoegen. Als bondscoach van Rusland liet hij hem ooit debuteren in de nationale ploeg.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!