Dick Advocaat: ‘Als deze speler wil komen, dan kom ik hem zelf halen’

Dick Advocaat ziet graag de spits Alexander Kokorin naar Rotterdam komen maar de ‘kleine generaal’ heeft daar niet veel geloof in. “Als Kokorin wil komen, ga ik hem zelf halen”, vertelt Advocaat aan het Algemeen Dagblad. “Maar Kokorin huren, is een heel moeilijk verhaal. Ik heb tot op heden eigenlijk alleen naar zijn status geïnformeerd bij een Russische journalist. Die heeft mijn belletje meteen gepubliceerd.”

John Guidetti maakt al evenmin enthousiasme los. “Maar er moet zeker een aanvaller bij. Als we achter staan, moet ik een verdediger naar voren gooien om over kopkracht te beschikken. En een extra middenvelder is ook nodig. We kijken of dat een defensieve of een creatieve jongen moet zijn. De directie ziet wat ik zie, maar het blijft moeilijk want er is eigenlijk geen geld.”

Overigens is Advocaat duidelijk over het verwachtingspatroon voor Feyenoord. “Normaal gesproken is AZ ook te ver weg voor ons. Nummer drie is PSV, die ploeg is in principe beter dan Feyenoord. Maar we zullen zien wat er na de winterstop gebeurt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!