FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eljero Elia staat voor historische transfer naar Zuid-Amerika’

Eljero Elia staat voor een historische transfer. De Argentijnse Club Atlético Talleres wil hem namelijk overnemen van Basaksehir en zijn de onderhandelingen inmiddels begonnen. Dit weet Voetbal International te melden.

VI schrijft: “Elia is bezig aan zijn derde seizoen in Turkije. Dat is langer dan hij vooraf had gedacht. Afgelopen seizoen had hij al zijn zinnen gezet op een transfer. Die zou er zijn gekomen, als Basaksehir landskampioen was geworden, maar de club verspeelde de titel aan Galatasaray. Hoewel Elia zelf wel oren had naar een terugkeer naar Feyenoord, hoorde hij niets van de club met wie hij in 2017 kampioen werd.”

Daar voegt het medium aan toe: “Talleres de Cordoba bezet momenteel de twaalfde plaats in de Argentijnse competitie. Maar de club is rijk en ambitieus en wil verrassen met de voormalige Oranje-international. Elia op zijn beurt ziet de historische transfer ook wel zitten. Die maakt hem de eerste Nederlander in de Argentijnse Primera División ooit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *