FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wijst komst John Guidetti om duidelijke reden af’

De oude bekende John Guidetti werd de laatste tijd nadrukkelijk gelinkt aan Feyenoord maar trainer Dick Advocaat en de clubleiding hebben andere opties op het oog. Volgens diverse Mexicaanse media heeft dat een duidelijke reden.

Deportivo Alavés heeft kenbaar gemaakt dat het circa 2,2 miljoen euro wil verdienen aan Guidetti, die dit seizoen nauwelijks speeltijd krijgt. Daar komt nog eens bij dat de Zweedse spits niet van plan is om hele grote concessies te doen qua salariseisen: hij wil ook bij een nieuwe club een fors salaris.

Feyenoord, Anderlecht én Albacete zouden allemaal de optie Guidetti bekeken hebben, maar door het financiële eisenpakket zouden alle clubs zijn afgehaakt en zijn geringe ritme doet de rest. Daardoor kreeg Cruz Azul uit Mexico hoop. Het is echter maar de vraag of zij wél in staat zijn om de oud-Feyenoorder te verleiden.

Alavés zou zelfs water bij de wijn willen doen door een deel van zijn salaris op te pakken, maar vooralsnog is een doorbraak nog ver weg. Guidetti moet daardoor rekening houden met een vervelend scenario: zijn EK-deelname komt ernstig in gevaar bij weinig speeltijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *