Wouter Burger: ‘Bij Feyenoord aangegeven graag verhuurd te worden’

Wouter Burger mag van zijn club Feyenoord verhuurd worden aan een andere club. OF deze uit de Eredivisie komt of de KKD maakt hem niet zoveel uit.

“Ik heb een tijdje geleden bij de club aangegeven dat ik heel graag wil spelen en verhuurd wil worden, omdat ik het gevoel heb dat ik er klaar voor ben”, zegt Burger. “We hebben dat overlegd met de club en de trainer. Ik kreeg te horen dat ik verhuurd mag worden.”

“Feyenoord is overal gaan polsen. Op het trainingskamp was er toch wat twijfel, dat wilde ik afwachten, maar uiteindelijk hoorde ik dat ik toch verhuurd mag worden. We gaan met m’n zaakwaarnemer kijken welke clubs er komen en wat het beste voor mij is.”

“Ik wil graag zien wat er op mijn pad komt en heb geen voorkeur. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben en wil laten zien wat ik kan. Daarin ben je afhankelijk van clubs die op je pad komen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!