FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Karim El Ahmadi keert terug naar Feyenoord’

Frank Arnesen de nieuwe technisch directeur geeft vooral de voorkeur bij Feyenoord aan jonge spelers maar voor Karim El Ahmadi wil hij deze zomer wel een uitzondering maken.

De Marokkaan is in ieder geval alvast razend populair bij Het Legioen na zijn vorige periode in Rotterdam. Toen was El Ahmadi captain, sterkhouder en publiekslieveling. Na dit seizoen loopt het contract van de bikkelaar in Saudi-Arabië af en aan stoppen denkt hij nog niet. “Ik word deze maand 35 en wil nog graag een jaar doorgaan. Aan snelheid of agressie heb ik nog niets verloren. Ik heb niet veel te klagen, weinig blessures. Ik weet zeker dat ik nog blijf voetballen volgend seizoen.”

En misschien wel weer bij Feyenoord. “Ik heb het erg naar mijn zin hier. Maar voor het eerst in mijn carrière ben ik transfervrij. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Ik hoop dat het een mooie zomer wordt. Voorlopig houd ik alle opties open, ik laat het op me afkomen, heb geen haast. Terug naar Nederland zou ik ook niet erg vinden. Ik heb wel eens gezegd dat ik mijn carrière wel zou willen afsluiten bij de clubs van vroeger, de clubs die mij hebben gemaakt”, besluit El Ahmadi, die ooit begon bij FC Twente, in de TC Tubantia.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *