FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich verrassend bij Bayern Munchen voor middenvelder’

Volgens het medium RMC Sport heeft Feyenoord zich gemeld voor een speler van Bayern Munchen. Het zou gaan om Michaël Cuisance, die de afgelopen seizoen al de nodige wedstrijden speelde voor Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga.

In de maand augustus van het afgelopen kalenderjaar sloeg Der Rekordmeister toe: de huidige nummer drie van de Duitse competitie betaalde 12 miljoen euro voor de diensten van de middenvelder. Die speelde vooralsnog echter slechts een dertigtal minuten mee bij de hoofdmacht.

Cuisance moet speelminuten maken om zich te blijven ontwikkelen en verschillende clubs hopen uitkomst te bieden. De Franse ploegen Toulouse, Reims en Metz zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd in een tijdelijke samenwerking, zo meldt het bovengenoemde medium, en ook Olympique Marseille heeft al geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid.

Er zijn echter meer belangstellenden, want ook de clubnamen van Real Sociedad, Real Valladolid én Feyenoord worden genoemd. Het wordt dus behoorlijk lastig voor technisch directeur Frank Arnesen om de middenvelder daadwerkelijk binnen te hengelen…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *