FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Hanegem snoeihard over voormalig technisch directeur Feyenoord

Willem van Hanegem clubicoon van Feyenoord heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad keihard uitgehaald naar voormalig TD Sjaak Troost. Daarnaast weet hij niet wie er nog te vertrouwen is.

Het is niet voor het eerst dat Van Hanegem zich kritisch uitlaat tegenover Troost. Verschillende mensen stellen dat Van Hanegem zich nog altijd gepasseerd voelt na het pijnlijke moment van afgelopen zomer. Toen kwam Troost het clubicoon tegen en zei hem dat hij Van Hanegem snel ging bellen om het over Feyenoord te hebben. Volgens Van Hanegem is echter geen sprake van wrok. “Hij moet nu nog bellen, maar dat speelt voor mij echt geen rol”, stelt hij.

Vervolgens gaat Van Hanegem kritisch verder. Troost heeft de intentie om snel weer in de raad van commissarissen te komen, maar Van Hanegem heeft dat liever niet. “Ikzelf heb Sjaak Troost eigenlijk nog nooit iets zinnigs over voetbal horen zeggen. Toen hij afgelopen zomer technisch directeur werd (omdat hij er zelf geen eentje kon vinden, terwijl dat toch zijn taak was), vroeg hij snel hulp van zaakwaarnemer Rob Jansen. Die wilde maar wat graag helpen.”

Van Hanegem is momenteel niet te spreken over de lijn die Feyenoord heeft ingezet. Hij vindt dat de mensen binnen de club elkaar vooral napraten. “Binnen Feyenoord is niemand meer onafhankelijk, maar het lijk alsof iedereen dat prima vindt. Die zegt iets aardigs over die en dan rennen we daar maar weer achteraan”, aldus Van Hanegem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *