‘Feyenoord reageert op komst van spits Robert Bozenik’

Feyenoord denkt dat er een goede kans is dat spits Robert Bozenik eerdaags door de club wordt binnengehaald. Het Algemeen Dagblad komt vandaag met een update.

“Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft nog altijd geen nieuwe spits en ook geen nieuwe middenvelder mogen verwelkomen. De clubleiding denkt de ene dag dat de Slowaakse spits Róbert Bozeník in de startblokken staat om het vliegtuig vanuit Zilina naar Rotterdam te nemen, de volgende dag lijken andere clubs met hem aan de haal te gaan.”

De krant gaat verder: “Feyenoord blijft hopen op de aanvaller, omdat die past in de filosofie dat er spelers worden aangetrokken die waarde kunnen creëren voor de club. Het ontbreken van nieuwe gezichten betekent dat Advocaat nog altijd maar één echte centrumspits in zijn selectie heeft: Nicolai Jörgensen, die zaterdagavond met twee goals zijn seizoensproductie opvoerde tegen Heerenveen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!