FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt meer kans op de tweede plek dan PSV’

Het leek een zeer slecht seizoen te worden voor Feyenoord maar sinds de komst van trainer Dick Advocaat is de lijn naar boven ingezet. Er is zelfs weer geloof in het bereiken van de tweede plek op de ranglijst.

Vincent Schildkamp ziet Feyenoord zeker als optie en Arno Vermeulen sluit zich aan. “Plaats twee lijkt nu vacant omdat AZ even zes punten inlevert. Advocaat blijkt een wonderdokter”, stelt hij in Voetbalpraat. “Ik denk dat zij meer kans maken om tweede te worden dan PSV bijvoorbeeld.”

Kenneth Perez vindt Feyenoord vooral zeer fortuinlijk. “AZ heeft te veel kwaliteit om dit weg te geven.” Feyenoord gaat zich mogelijk ook versterken, maar de Deen zet vraagtekens bij de klagende Dick Advocaat. “Sparta gaf Advocaat alles toen hij kwam en die degradeerden ook…”

Vermeulen haakt in: “Met het oog op het EK moet je daar inventief mee om gaan. Het moet toch te doen zijn om in ieder geval een stand-in te halen voor Jörgensen. Daarom hebben ze toch Arnesen gehaald?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *