FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vindt in Dario Vizinger alternatief voor spits Robert Bozenik’

Feyenoord wil deze transferperiode graag de spits Robert Bozenik gaan binnenhalen maar de speler zelf twijfelt over een overstap. Frank Arnesen de technisch directeur van de Rotterdammers kijkt daarom alvast naar een alternatief.

Het zou gaan om Dario Vizinger, die momenteel voor het Sloveense NK Celje speelt en daar aardig op dreef is. In negentien wedstrijden heeft hij dertien keer gescoord en zeven assists gegeven.

Dick Advocaat liet op zaterdagavond voor de camera van FOX Sports weten over Bozeník: “Er zijn al zoveel gesprekken geweest met die speler en hij twijfelt. Ik hou niet zoveel van twijfelaars. Er zijn meer clubs die hem willen hebben en dan is het moeilijk om een keuze te maken.”

Hamburger SV zou 3 miljoen euro hebben geboden voor de diensten van de international van Slowakije en CSKA Moskou zelfs 6 miljoen euro. Feyenoord lijkt kansloos, maar geeft de hoop niet op. De Rotterdammers kunnen echter niet eeuwig wachten op de aanvaller en het is dus een mogelijkheid dat we meer gaan horen over Vizinger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *