Ongekend hoog salaris voor Van Bronckhorst in China

Sinds kort is Giovanni van Bronckhorst de nieuwe trainer van het Chinese Guangzhou RFFC. Het is niet eens de grootste club in China maar toch gaat hij er een ongekend hoog salaris opstrijken.

Volgens de analisten aan tafel bij Veronica Inside krijgt Gio namelijk 12 miljoen euro per jaar. Gezien het feit dat de oud-international er voor twee jaar tekende, gaat het hem dus 24 miljoen opleveren.

“Het zijn natuurlijk waanzinnige bedragen. Ik vind dat Ajax en PSV niet naar Qatar moesten gaan om de mensenrechten, maar ik snap dat het een lastige keuze is als je in China maar liefst 12 miljoen kan ontvangen per jaar”, stelt Johan Derksen in het praatprogramma.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!