FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jörgensen noemt voorwaarde voor vertrek bij Feyenoord

Een paar jaar geleden kon Nicolai Jorgensen een grote miljoenentransfer maken naar Newcastle United. Het liep uiteindelijk stuk op de prijs. Nadien kwakkelt de spits met zijn vorm en valt hij in blessure na blessure.

Na zijn debuutjaar in De Kuip stond de telefoon van zijn zaakwaarnemer roodgloeiend. In een interview met Voetbal International vertelt hij: “Er kwam ook interesse, ik was een keer dicht bij een transfer (naar Newcastle United, red.), maar die ketste af en daarna is het alleen maar minder gegaan. Ik kreeg last van blessures die me lang aan de kant hebben gehouden. En toch heb ik nooit spijt gehad dat ik niet ben weggegaan.”

De Deen gaat verder met zijn verhaal: “Dat gevoel verbaasde me zelf ook een beetje, maar gaf me wel de bevestiging dat Feyenoord gewoon mijn club is geworden. Ik had toen geen haast te vertrekken en nu nog steeds niet. Ik wil mensen eerst wat teruggeven. Ik ga niet weg als de spits die het twee jaar goed heeft gedaan en daarna niks tot weinig meer heeft laten zien. Dát is mijn eer te na. Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *