FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet beoogde spits vertrekken naar HSV’

Feyenoord lijkt naast de komst van spits Robert Bozenik te grijpen. Volgens de laatste geruchten lijkt hij namelijk voor het Duitse Hamburger SV te hebben gekozen. Er is echter nog géén akkoord over de transfersom.

Voetbal International schrijft: “Naast Aleksandr Kokorin gaat waarschijnlijk ook Robert Bozenik aan de neus van Feyenoord voorbij. Volgens Hamburger Abendblatt is de begeerde Slowaakse spits persoonlijk al tot een vergelijk gekomen met Hamburger SV. Het is nu alleen aan de clubs om tot een akkoord te komen over een afkoopsom voor 20-jarige Bozenik.”

Er wordt gefluisterd dat Feyenoord inmiddels een alternatief achter de hand heeft, te weten: Dario Vizinger van het Sloveense NK Celje. Verder is daar nog maar weinig over bekend…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *