FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord troeft Engelse clubs af en houdt scherpschutter binnenboord’

In de jeugdopleiding van Feyenoord loopt een speler die de nodige goals scoort. Het gaat om Ilyas El Moussaoui De Rotterdammers hebben hem onlangs een contract laten ondertekenen. De pas 15-jarige belofte kon ook naar diverse Engelse topclubs, maar kiest dus voor ‘zijn’ Feyenoord. De verbintenis gaat tot medio 2023 lopen, bevestigt hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard aan Voetbal International.

“We zijn heel blij dat we de komende jaren van het talent van Ilyas kunnen blijven genieten. Het feit dat hij pas vijftien jaar is maar al wel basisspeler is in Onder-17 zegt natuurlijk al iets, evenals zijn statistieken. Dit contract is een eerste, belangrijke stap en een signaal dat we geloven dat Ilyas zich de komende jaren bij ons door kan blijven ontwikkelen”, aldus Brard.

El Moussaoui kwam 1,5 jaar geleden over van NAC Breda en staat dit seizoen al op 13 goals in 14 wedstrijden namens Feyenoord Onder 17.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *