‘Jeremain Lens wijst aanbieding van Feyenoord af’

Feyenoord wilde graag Jeremain Lens op huurbasis overnemen van Feyenoord maar het budget van de Rotterdammers is niet toereikend. Bij Besiktas verdient de oud-speler van onder meer PSV en AZ 2,3 miljoen euro netto op jaarbasis.

Oefenmeester Dick Advocaat wilde hem graag weer terug naar de Eredivisie halen, maar van het aanbod van Feyenoord kreeg Lens het niet bepaald warm. Dat wilde hem namelijk 550.000 euro betalen voor een half seizoen.

Dat klonk de aanvaller niet goed in de oren en dus stuurde hij de beller van de Rotterdammers door naar de clubleiding van de Süper Lig-topclub. Het was namelijk alléén mogelijk om tot een akkoord te komen als Besiktas bij zou betalen, maar daar voelden de Turken niets voor, waardoor een transfer van de baan lijkt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!