FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder blij met transfer: ‘Ben niet de beste speler, maar wel slim’

Yassin Ayoub is weg bij Feyenoord. De middenvelder heeft een contract getekend bij het Griekse Panathinaikos voor 3,5 jaar. Bij de Rotterdammers kwam hij niet in het plaatje voor en dus was een transfer de beste optie.

“Panathinaikos is een erg grote club”, zegt Ayoub op de clubsite van de Grieken. “Ze hebben de afgelopen twee jaar wat problemen gehad, maar het blijft een grote club.” Panathinaikos eindigde vorig jaar op de achtste plaats in de Griekse competitie en het jaar daarvoor op de elfde plaats.

“Toen ik klein was hoorde ik vaak over Panathinaikos. Ik vond hun spel in Europa mooi. Ik heb veel op het internet gelezen over mijn nieuwe club en heb veel wedstrijden in Europa en Griekenland gezien.”

Ayoub heeft zich ingelezen in zijn nieuwe club. “Panathinaikos is twintig keer kampioen geworden. Dat laat zien hoe groot de club is. Ik realiseer me hoe groot deze club is. Ik heb video’s gezien waarin tienduizenden mensen voor Panathinaikos aan het juichen waren. Nu maak ik daar onderdeel van uit en kan ik helpen om de dromen waar te maken en de club daar te brengen waar het hoort.”

“Ik ben niet de beste speler ter wereld, maar vind mezelf wel een slimme speler”, vervolgt Ayoub. “Als de verdediging en de wedstrijd op slot zitten weet ik hoe ik dat open moet breken. Ik ben continu aan het nadenken in een wedstrijd en zoek manieren om de problemen van het team op te lossen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *