BREAKING: Feyenoord staat op het punt om Robert Bozenik in te lijven

De nieuwe spits van Feyenoord is aanstaande. De Slowaakse scherpschutter Robert Bozenik zou namelijk voor een vertrek naar de Rotterdammers staan.

Verschillende media maakten donderdagavond melding van een doorbraak inzake Bozenik. Vrijdagmiddag werd via sociale media bericht over een ‘done deal’. Advocaat spreekt dit op de persconferentie tegen, maar volgens de trainer van Feyenoord ziet het er goed uit.

Bozenik zal naar verluidt voor zo’n 4,5 miljoen euro naar De Kuip transfereren. De Slowaak moet als stand-in dienen voor Nicolai Jörgensen. De insteek van Feyenoord is om de Deen na dit seizoen te verkopen en de nieuwkomer door te schuiven in de pikorde.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!