FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft duidelijk plannetje met Robert Bozeník’

Feyenoord gaat zich zo goed als zeker versterken met de Slowaakse spits Robert Bozenik. Hij komt over van MSK Zilina en de Rotterdammers betalen zón vijf miljoen euro voor hem. Inmiddels is hij al medisch gekeurd en zal hij instantie beginnen als wisselspeler. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De bedoeling is dat hij komende zomer Jörgensen opvolgt als eerste spits.” Men vervolgt: “Een miljoenenaankoop in de winter: supporters blij, technisch directeur Frank Arnesen blij en trainer Advocaat blij. Al wil de laatste er ook nog een middenvelder bij. Tegen Heracles had hij geen enkele middenvelder op de bank en moest Rick Karsdorp in de slotfase in die linie minuten maken als vervanger van Kökçü.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *