FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet weer gaan concurreren met Ajax’

Feyenoord versterkte zich onlangs met de Slowaakse spits Robert Bozenik. Ze nemen hiermee een voorschot op de toekomst. Dit weet Martijn Krabbendam van Voetbal International te melden.

Het is immers de bedoeling dat Bozeník een half jaar de tijd krijgt om te wennen. Komende zomer moet Nicolai Jörgensen verkocht worden en moet de nieuweling klaargestoomd zijn. “Op deze manier begint het nieuwe Feyenoord langzaam vorm te krijgen. Eerder contracteerde de club al Luis Sinisterra en Marcos Senesi; jonge, talentvolle spelers van wie het de bedoeling is dat ze de Rotterdammers verder helpen, om daarna voor een flinke transfersom te worden verkocht. Waarde creëren, noemt de nieuwe technisch directeur Frank Arnesen dat”, aldus Krabbendam op de website van VI.

“Als komende zomer dan een groot aantal contracten afloopt van spelers in de huidige selectie van de Rotterdammers, kan Arnesen nog verder doorselecteren en Feyenoord sportief en financieel bestendig maken voor een toekomst waarin de club weer moet gaan concurreren met Ajax”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *