FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat flink cashen met de verkoop van Marcos Senesi’

Marcos Senesi is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord maar het zou zomaar hierbij kunnen blijven. De Rotterdammers zijn namelijk opzoek om weer een keer flink te gaan cashen om zo het bedrijfsresultaat op te krikken.

Algemeen directeur Mark Koevermans liet eerder deze maand weten: “Feyenoord heeft voor het eerst sinds jaren een forse min geschreven.” Om precies te zijn: een verlies van 5,9 miljoen euro over het boekjaar 2018-2019… en dat heeft alles te maken met het negatieve resultaat op transfers: “We zijn financieel gezond. Maar het transferresultaat was teleurstellend. Dat kunnen we niet jaren zo volhouden.”

Daarom stelt het Algemeen Dagblad: “En dus moet er komende zomer eigenlijk al een speler van Feyenoord voor een fors bedrag worden verkocht. Dat het Spaanse Getafe deze maand voorzichtig informeerde naar Senesi, was voor Feyenoord weer een bevestiging dat investeren in buitenlandse spelers de juiste manier is. Alleen wilde de Spaanse subtopper qua transfersom nog niet verder gaan dan zo’n 9 miljoen euro, terwijl Feyenoord zijn marktwaarde komende zomer schat op zo’n 15 miljoen euro. Dat is 9 miljoen meer dan wat de Rotterdammers in augustus op tafel moesten leggen bij San Lorenzo.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *