FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wees bod negen miljoen euro op verdediger af’

Het Spaanse Getafe heeft onlangs geinformeerd naar Feyenoord-verdediger Marcos Senesi. De Rotterdammers willen 15 miljoen euro voor hem vangen terwijl de Spaanse club niet verder wilde gaan dan 9 miljoen.

Dat is 9 miljoen meer dan dat Feyenoord zelf voor Senesi betaalde. Datzelfde scenario moet zich met Róbert Bozeník voltrekken. De Slowaak kostte 4 miljoen. Geld dat Feyenoord nu niet, maar in de zomer wél denkt te hebben. MSK Zilina stemde in met een uitgestelde betalingsregeling. “Mensen moeten zich realiseren dat het binnenhalen van een speler gewoon een investering is”, zegt technisch directeur Frank Arnesen. “We hebben het hier niet over het weggooien van geld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *