FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij FC Barcelona voor volgende wintertransfer’

Feyenoord lijkt de smaak te pakken te hebben wat betreft nieuwe winteraankopen. Eerde legden de Rotterdammers al Robert Bozenik en Oğuzhan Özyakup vast maar ze lijken nog niet uitgeshopt.

Volgens Sport wil Feyenoord immers ook Juan Brandáriz, beter bekend als Chumi, nog naar Rotterdam halen. Technisch directeur moet in dat geval aankloppen bij het grote FC Barcelona. De 20-jarige centrale verdediger, die zijn wedstrijden speelt voor FC Barcelona B, zou tot het einde van het seizoen gehuurd moeten worden.

Chumi staat te boek als een groot talent en traint geregeld met het eerste elftal mee. Zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij nog niet en dus zou hij bij Feyenoord ritme kunnen opdoen. Ook het Spaanse Tenerife zou interesse hebben in Chumi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *