‘Feyenoord wil centrale verdediger Chumi huren van grootmacht’

Feyenoord wil zich deze transferperiode nog gaan versterken met een speler van FC Barcelona. Ze willen centrale verdediger Chumi voor de rest van het seizoen huren. Hij komt uit in de B-ploeg van de Catalanen.

Dit weet het Spaanse Sport te melden. Toch zou een overstap naar Feyenoord of Tenerife een stap omhoog zijn voor de verdediger, schrijft de krant.

Chumi speelt zijn wedstrijden voor het tweede team van de Catalaanse grootmacht, maar traint regelmatig mee met het eerste elftal. De club vindt het geen slecht idee om de verdediger te verhuren, maar moet ook rekening houden met de promotiedoelen van Barça B. Daarom is een deal voorlopig nog onzeker.

Feyenoord rondde eerder deze week de transfers van spits Robert Bozeník en middenvelder Oguzhan Özyakup af, maar hield ogen en oren open voor een eventuele defensieve versterking. Een tijdelijke overstap van Chumi zou in dat straatje passen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!