FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘We gaan bij Feyenoord nu voor Champions League-kwalificatie’

Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen vindt dat Feyenoord voor de tweede plek in de Eredivisie moet gaan. Deze positie zou rechtgeven op de voorrondes van de Champions League.

“De snelste manier naar Europa blijft de beker, maar als je tweede wordt heb je Champions League-kwalificatie. Daar gaan we nu voor”, vertelt Jørgensen in gesprek met RTV Rijnmond. De Deen was vandaag trefzeker. “Ik voel me een stuk positiever, met extra energie.”

Dat gevoel heeft wellicht ook te maken met het feit dat hij een kersverse vader is. “Het is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. Het maakt je volwassener en een stuk meer relaxed. Je hebt iets waar je elke dag voor zorgt als je thuis komt en dat is heel speciaal voor mij. Hij heeft alleen het temperament van zijn moeder, dus dat is iets minder, haha…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *