FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV moet Dick Advocaat aanstellen als nieuwe trainer’

Ernst Faber neemt de taken bij PSV voor de rest van het seizoen voor zijn rekening maar daarna moeten de Eindhovenaren voor Dick Advocaat gaan. Dit is althans de mening van analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos.

In gesprek met de NOS zegt de analyticus: “Het moet iemand zijn die zijn sporen heeft verdiend. Als je het mij vraagt, moet het een Nederlander zijn. Die heeft overwicht op de groep en de club. Dus wat mij betreft halen ze Dick Advocaat op. Louis van Gaal? Hij is een kandidaat, maar Dick past beter bij PSV dan Van Gaal.”

Advocaat staat op dit moment natuurlijk aan het roer van Feyenoord in De Kuip en dat bevalt dusdanig goed dat het zeker niet uitgesloten is dat de beide partijen langer met elkaar doorgaan. In dat geval is PSV bij voorbaat dus al kansloos…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *