FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fitheid van Oguzhan Özyakup baart me wel zorgen’

Oğuzhan Özyakup was zaterdag de gevierde man bij Feyenoord. Al binnen twee minuten wist hij zijn eerste goal te scoren voor de Rotterdammers.

“Het is heerlijk voor Özyakup”, zegt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in de podcast van Rijnmond. “Het baart me alleen wel zorgen dat hij na zestig minuten uitviel als we kijken naar het drukke, zware programma dat Feyenoord voor de boeg heeft.”

Over het debuut van Robert Bozenik valt nog weinig te zeggen, behalve het lange applaus dat hij Berghuis gaf, ondanks dat die hem niet wist te bereiken. “Hij is nu nog aan het klappen”, zo klinkt het cynisch. “Advocaat heeft geen enkele speler beter gemaakt. Hij heeft er een team van gemaakt. Bij Sparta lukte dat niet, bij Feyenoord wel”, zegt Jan Jaap Pruysen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *