FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tahith Chong gaat tekenen bij Italiaanse grootmacht’

Tahith Chong zet zijn carriere hoogstwaarschijnlijk voort bij Inter Milan. Dit weet het het medium FCInterNews althans te melden. De buitenspeler is in het bezit van een aflopend contract en werd al veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar concurrent Juventus. Internazionale lijkt de slag echter te hebben gewonnen en schijnt bijna akkoord te zijn met de Nederlander.

Er kan echter nog een kink in de kabel komen. Chong kan in Milaan een vijfjarig contract ondertekenen met een salaris van anderhalf miljoen euro per jaar, maar hij zou inzetten op twee miljoen euro. Verwacht wordt dat beide partijen daar wel over eens zullen worden.

Ook de vertegenwoordiger van Chong, Mohammed Sinouh, kan nog een probleem veroorzaken. Hij is er met de club nog niet uit over zijn commissie en overweegt daarom ook nog opties in Frankrijk, Duitsland en Spanje. Chong lijkt zijn zinnen echter te hebben gezet op een vertrek richting Italië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *