‘Zeven clubs willen Feyenoord-aanvaller deze zomer contracteren’

Luis Sinisterra is bezig aan goed seizoen bij Feyenoord. Er is dan ook de nodige interesse voor hem uit het buitenland. Het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt schrijft dat Sinisterra een fors aantal clubs achter zich aan heeft.

Het zou in ieder geval gaan om AC Milan, SS Lazio (Italië), Bayer Leverkusen, RB Leipzig (Duitsland), Sporting Portugal (Portugal), RB Salzburg (Oostenrijk) en FK Krasnodar (Rusland).

Sinisterra heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2021. De Eredivisie-topclub heeft een optie voor nog twee seizoenen en de kans is groot dat de club deze optie licht. In dat geval kan Feyenoord de hoofdprijs vangen voor de smaakmaker.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!