FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ajax, Feyenoord en PSV krijgen ‘transferupdate’ vanuit Mexico

Wout Westerhof is jeugdtrainer bij het Mexicaanse Pachuca FC. De oude club van onder ander Hirving Lozano. In een interview met de Telegraaf komt hij met de naam José Juan Macías naar voren. Een 20-jarige speler die een marktwaarde heeft van rond de tien miljoen euro.

“Ik denk dat hij van alle talenten in Mexico de allerbeste is. Hij is een zeer veelbelovende spits, heeft zijn opleiding bij Chivas gehad en is op huurbasis doorgebroken bij Club León. Hij is er niet uitgekomen met León, een club binnen de Pachuca-groep, omdat hij zo snel en goedkoop mogelijk naar Europa wil. Hij is nu weer terug bij Chivas.”

Ook Eugenio Pizzuto zou interessant kunnen zijn voor de traditionele top drie: “Won de bronzen bal als één van de beste spelers op het WK onder 17 (Mexico verloor de finale van Brazilië, red.). Is als middenvelder een kruising tussen Guardado en Guti. Het gif van de één, het voetballende van de ander. Hij zou in maart op stage gaan bij Ajax, maar brak zijn been toen hij twee weken terug zijn debuut maakte voor Pachuca tegen León. Een akelig moment.”

Roberto Alvarado (21 jaar, 7,5 miljoen euro) werd al eens aan Ajax en PSV gelinkt: “Een linkermiddenvelder of buitenspeler. Mooie dribbel, goed linkerbeen. Dat is dit seizoen opnieuw te zien met vier assists in vijf wedstrijden.” Alexis Vega (22 jaar, 3,5 miljoen euro) is de laatste speler die besproken wordt: “Kleine aanvaller, speelt vooral als spits maar kan overal voorin uit de voeten. Kan ook een interessante speler voor Nederlandse clubs zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *