FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord klopte bij Club Brugge aan voor deze spits’

Feyenoord heeft zich deze winter bij Club Brugge gemeld voor spits Lois Openda. Dit bevestigt de 19-jarige spits zelf. Maar zijn club wilde niet meewerken aan een overgang.

In een interview met de Krant van West-Vlaanderen wordt Openda gevraagd of Feyenoord hem inderdaad wilde huren. “Er zijn blijkbaar wel telefoontjes geweest”, beaamt de Belgische jeugdinternational. “Ik had er wel zin in, ik wilde meer spelen, maar anderzijds toonde Club heel veel vertrouwen in mij. Club zei meteen non en dan is het non, hè.”

Het betekent dat Openda voorlopig tweede viool zal blijven spelen in Brugge: dit seizoen kwam hij in elf van zijn dertien competitieduels als invaller in actie. “Ik heb het al eerder gezegd: ik zou mij graag eens een paar matchen na elkaar willen bewijzen. Maar de coach (Philippe Clement, red.) beslist natuurlijk. De concurrentie is hier aanvallend héél groot.” De spits ligt nog vast tot medio 2023. “Op het einde van het seizoen zien we wel verder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *