‘Robert Bozenik krijgt stevig signaal van trainer Dick Advocaat’

Morgen gaat het Feyenoord van trainer Dick Advocaat op bezoek bij PEC Zwolle. Het is de vraag wie hij opstelt in de spits maar nieuwkomer Robert Bozenik lijkt het niet te gaan worden.

Advocaat vroeg lange tijd om een extra spits voor Feyenoord. Met de Slowaak werd die vacature in januari ingevuld, maar bij afwezigheid van Jörgensen in Zwolle lijkt een basisplaats voor hem nog niet aan de orde. “Advocaat heeft niet heel veel alternatieven centraal. Bozenik is nog niet zo ver dat hij een basisplaats kan hebben en dan moet hij gaan schuiven met Larsson en Sinisterra in de spits”, stelt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

“Dat zou kunnen, maar ik denk dat hij voor Jörgensen blijft kiezen, ondanks dat hij in Heerenveen een van de minste Feyenoorders was”, aldus Gouka. Overigens staan Larsson en Sinisterra wel in de vermoedelijke opstelling van Feyenoord, dus zónder Jörgensen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!