FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis maakt discussie los: “Hij kan nog naar PSV of Ajax”

Steven Berghuis speelt op het moment de pannen van het dak bij Feyenoord en is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij de club. In de zomer lijkt hij onhoudbaar maar waar zal hij heen trekken.

Journalist Valentijn Driessen is in ieder geval enthousiast over de buitenspeler. “Die Berghuis heeft toch veel meer rendement dan iemand als Hakim Ziyech? Berghuis scoort meer”, jubelt de journalist van De Telegraaf in het praatprogramma Veronica Inside.

René van der Gijp: “Dit is zeker zijn plafond niet. Ik vind dat hij het echt goed heeft opgepikt nadat hij van Watford kwam. Hij is toch degene die Feyenoord bij de hand neemt, dat vind ik knap. (…) Een transfer naar Engeland? Daar moet hij niet meer aan beginnen.”

Ook Rusland is wat hem betreft geen optie. “Zoals hij speelt, dan is Nederland voor hem het beste”, concludeert Johan Derksen toe. “Hij kan nog naar PSV of Ajax, maar ik weet niet of die clubs op hem zitten te wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *