FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-supporters over ‘Ajax-beslissing’ Aboutaleb: ‘Doe maar over twee keer’

Onder de Feyenoord-fans is er verdeeld gereageerd over de beslissing van burgemeester Ahmed Aboutaleb om bij een eventuele bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax supporters van de Amsterdammers toe te laten.

Dat vind ik heel wat. Het is al een aantal keer helemaal misgegaan en als er dan nog veel meer komen dan normaal in het uitvak, dan durf je als burgemeester wel wat te zeggen…”, laat een supporter van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond weten. Hij ziet liever dat een eventuele finale tussen Feyenoord en Ajax weer over twee wedstrijden wordt gespeeld. “Als de veiligheid in het geding is, zou ik zeggen: doe het maar over twee keer. Hoe vervelend het sportief ook is.”

Desondanks zijn er ook supporters die het juist wel een goed idee vinden om supporters van Ajax toe te laten tijdens de bekerfinale in De Kuip, mocht het zover komen. “Ik vind het op zichzelf wel een goed idee, het is natuurlijk mooi dat de supporters elkaar gewoon weer kunnen ontmoeten”, laat iemand anders weten. “Het moet geen narigheid zijn. Het is voetbal en dan moet er voor gezorgd worden dat het gewoon kan.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *