FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VI: ‘Sam Larsson voor 5 miljoen euro naar China’

Feyenoord-aanvaller Sam Larsson staat voor een vertrek naar China. De Rotterdammers gaan meewerken aan een overgang. Dit weet Voetbal International te melden.

Larsson is volgens VI al vertrokken uit de Maasstad en op naar zijn nieuwe club. Om welke Chinese ploeg het gaat wordt niet gemeld. Doordat de de transfermarkt daar nog open is kunnen spelers uit andere competities gewoon aangetrokken worden. De seizoensstart in China is tot nader order uitgesteld wegens de uitbraak van het coronavirus. Veel clubs zijn momenteel op trainingskamp in het buitenland.

Het naderde vertrek van Larsson komt Feyenoord eigenlijk niet goed uit. De 26-jarige Zweed was de eerste vervanger van Luis Sinisterra, die recent een zware knieblessure opliep. Afgelopen zaterdag stond Larsson dan ook in de basis tegen Fortuna Sittard. Het bod uit het Verre Oosten was echter te goed voor Feyenoord om te weigeren. De stadionclub ontvangt naar verluidt vijf miljoen euro voor Larsson.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *