‘Feyenoord gaat naast Sam Larsson nog vier spelers kwijtraken’

Feyenoord staat op het punt om Sam Larsson te verkopen aan een Chinese club. Ze ontvangen naar verluidt een transfersom van rond de vijf miljoen euro voor hem. En hiermee geeft de clubleiding direct een signaal af. Niet per se een slecht signaal, zo redeneert het Algemeen Dagblad.

“Bovendien moet Feyenoord nog altijd Advocaat over de streep trekken om volgend seizoen verder te gaan als trainer. De Hagenaar wil een beeld geschetst zien waarin er perspectief is voor de Rotterdammers na de zomer en met de miljoenen die nu binnenstromen kan Feyenoord op de transfermarkt iets doen om de selectie enigszins op peil te brengen.”

“Dat is nodig want het is aannemelijk dat spelers als Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia en Rick Karsdorp vertrekken, terwijl een verkoop van Steven Berghuis zeker niet uit valt te sluiten”, aldus de krant. Voor de rest van het seizoen wacht een interne oplossing. “Advocaat kan Ridgeciano Haps op links zetten. Dat lijkt voor zondag in Eindhoven meteen de meest logische optie.”

Er zijn ook alternatieven. “Maar als de technische staf noodgedwongen moet doorpuzzelen op de positie die Sinisterra en Larsson niet meer kunnen bezetten, zijn ook Jens Toornstra of Orkun Kökçü nog alternatieven voor Advocaat. Middenvelders die in het verleden lieten zien ook als veredelde linkerspitsen te kunnen spelen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!