FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord doet eigen personeel opvallend aanbod voor wedstrijd tegen Ajax

Op 22 maart staat de Klassier op het programma. Feyenoord ontvangt dan in de eigen Kuip Ajax. De Rotterdammers doen dan een geste aan een eigen personeel. Ze mogen voor deze wedstrijd namelijk ‘onbeperkt’ tickets inslaan. De clubleiding heeft wel aangegeven te willen letten op mogelijk misbruik.

“Bovendien monitoren we ook bij hen de kaartverkoop. Mocht iemand bij wijze van spreken opeens 40 kaarten bestellen, dan gaan we echt wel even navragen of ‘ie werkelijk zoveel echte vrienden en naaste familie heeft die mee willen”, zo laat een woordvoerder van Feyenoord weten aan RTV Rijnmond.

Ook wil men voorkomen dat kaarten in ‘verkeerde’ handen vallen, aangezien Ajax-supporters niet welkom zijn bij de Klassieker. “De kaarten staan op naam van het betreffende personeelslid. Ook is nadrukkelijk aangegeven dat de werknemer verantwoordelijk is voor degene die op de door hem of haar gekochte kaart naar de wedstrijd komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *