FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet 20% van transfersom voor Sam Larsson afstaan’

Sam Larsson staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor een Chinese club die vijf miljoen euro voor hem op tafel wil leggen. Als deze deal doorgaat dan moeten de Rotterdammers direct een miljoen euro afstaan aan Heerenveen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Feyenoord vangt zo’n vijf miljoen euro van Dalian Professional Football Club, dat de transfer voor het weekeinde wil afronden. Dan verloopt de Chinese transferdeadline. Twintig procent daarvan moet dus direct worden doogeschoven naar Friesland, plus nog eens 50.000 euro solidariteitsbijdrage. Heerenveen ontving in 2017 al vier miljoen euro voor het vertrek van de Zweed naar Rotterdam.

De Friezen verdienen dit seizoen veel aan transfers van oud-spelers. Naast de één miljoen voor Larsson, krijgt het ook 1,8 miljoen euro voor het vertrek van Hakim Ziyech naar Chelsea. Eerder ontving het ook al 800.000 euro voor de transfer van Jeremiah St. Juste van Feyenoord naar Mainz. Larsson tekent een China een driejarig contract bij Dalian.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *