FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat laat Feyenoord zweten door eisenpakket’

Trainer Dick Advocaat zal volgende maand gaan bepalen of hij nog een seizoen blijft bij Feyenoord. Hij zal zijn toekomst onder meer laten afhangen van hoe de selectie er volgend jaar gaat uitzien. Blijven de sterkhouders Steven Berghuis en Marcos Senesi bijvoorbeeld?

Het vertrek van Sam Larsson zorgt in ieder geval niet voor een mooi potje. “Die vier miljoen euro komt wel binnen, maar kan niet geïnvesteerd worden. Feyenoord heeft een bedrag geleend om die nieuwe spits (Róbert Bozeník, red.) te betalen en dat is nu weer in evenwicht. Het is dus niet zo dat die vier miljoen kan worden besteed aan nieuwe spelers”, vertelt Derksen in Veronica Inside.

De oud-hoofdredacteur van Voetbal International vervolgt: “Advocaat wacht in spanning af wat er met Steven Berghuis en Marcos Senesi gaat gebeuren. Als hij de zekerheid heeft dat ze blijven, of de zekerheid heeft over goede opvolgers als ze vertrekken, dan wil hij pas bijtekenen.”

Eind maart wil Advocaat de knoop doorhakken. Derksen: “Hij heeft de garantie dat Cor Pot ook mag blijven en John de Wolf tekent volgende week een nieuw contract. Hij houdt zijn hele technische staf bij zich. Maar Feyenoord heeft ook recht om het te weten. Als hij niet verder gaat, gaat Feyenoord wel verder en moet de club tijd hebben om een geschikte opvolger te vinden. Maar onder deze omstandigheden kan Dick niet vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *