FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis ‘ruilt Feyenoord niet zomaar in’

Steven Berghuis de sterkhouder van Feyenoord is niet zomaar van plan om aan het einde van het seizoen Rotterdam in te ruilen voor een ieder andere club.

Berghuis heeft daar goede redenen voor, zo vertelt hij aan Voetbal International. “Mijn dochter is net een jaar geworden en ik zou nog wel een kleine erbij willen hebben. Dat soort zaken speelt toch een belangrijke rol bij mijn beslissing”, vertelt hij aan het voetbalmedium.

Persoonlijk heeft Berghuis het goed naar zijn zin, al houdt hij een vertrek open. “Misschien is het tijd om mezelf te testen op een hoger niveau. Alleen moet het plaatje wel kloppen, qua land, club, trainer en competitie”, aldus Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *