FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zich mengen in de titelstrijd’

Ajax verspeeld de laatste weken punt na punt in de Eredivisie. Inmiddels staan ze op gelijke hoogte met AZ en lijkt de titelstrijd tussen deze beide ploegen te gaan. Ruud Gullit ziet echter nog een andere kandidaat.

Een van de grootste Nederlandse voetballers ooit denkt dat Dick Advocaat zomaar eens het verschil kan maken. “Feyenoord kan de titelrace beslissen, zowel voor hunzelf als voor de anderen. Ze moeten nog tegen AZ, maar ook nog tegen Ajax. Dat kan kortom nog behoorlijk spannend gaan worden.”

“Of ik het leuk zou vinden? Ja, natuurlijk. Ik kom uit Amsterdam en al die Ajacieden die vrienden van mij zijn, vinden het allemaal normaal als ze goed voetballen en winnen. Maar als ze niet winnen, dan ligt het niet aan hun tegenstander, maar aan hunzelf.”

Volgens Gullit weten de Amsterdammers weer waar ze staan. “In één keer staat iedereen weer met beide benen op de grond en gaat iedereen weer normaal doen. Vervolgens komt dan toch het besef: Feyenoord kan écht nog wel wat doen”, aldus Gullit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *