FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat ziet Feyenoord-transferwens in vervulling gaan’

Afgelopen winter haalde Feyenoord de Turkse international Oguzhan Özyakup op huurbasis binnen. Dit tot grote tevredenheid van trainer Dick Advocaat. En misschien wordt zijn verblijf in de Kuip wel verlengd.

Volgens het medium Skorer willen de Rotterdammers de international van Turkije maar al te graag nóg een seizoen huren en naar verluidt staat men in Istanbul hier niet per se onwelwillend tegenover. Voor de beleidsbepalers van Besiktas is het het belangrijkste dat Özyakup zijn oude niveau weer gaat halen en in De Kuip heeft hij gewoonweg meer kans op speeltijd.

Speelt de middenvelder in de aankomende maanden onverhoopt de sterren van de hemel, dan krijgt hij volgens de bovengenoemde bron al in de zomer een nieuwe kans in de Vodafone Arena, maar anders heeft de Süper Lig-topclub een voorkeur voor een langere samenwerking met Feyenoord.

Het is overigens nog niet bekend of Advocaat ook volgend seizoen voor de groep staat in Rotterdam-Zuid. Alle signalen wijzen er echter op dat dit wel het geval zal zijn, waardoor de kans ook groter is dat Özyakup (die mede vanwege de aanwezigheid van De Kleine Generaal koos voor Feyenoord) óók blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *