‘Robert Bozenik is een samenvattingsvoetballer’

Robert Bozenik is goed begonnen bij Feyenoord. Hij maakte de winnende treffer in de duels tegen PEC Zwolle en Fortuna Sittard en was er afgelopen zondag ook dichtbij in het met 1-1 gelijkspel tegen PSV.

“Bozenik is een interessante speler, maar het is een samenvattingsvoetballer”, reageert Arman Avsaroglu in de voetbalpodcast van de NOS. “Als je hem in de samenvatting ziet, dan denk je dat het een geweldige speler is. Zie je hem negentig minuten, dan zie je hem gewoon 25 minuten niet. Ik dacht zondag ook na zestig à 65 minuten van: nou, haal hem er maar af en zet Narsingh erin.”

“Dan heb je wat snelheid, maar dan komt toch dat moment dat hij iets onverwachts doet. Het is een goede spits met echt een neusje voor de goal, maar als het gaat om een heel team beter te laten spelen, dan heb je meer aan een spits als Jörgensen”, aldus Avsaroglu.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!