FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bizarre oplossing lonkt bij Klassieker in bekerfinale’

Zowel Ajax als Feyenoord kunnen zich deze week plaatsen voor de KNVB Bekerfinale. Volgens clubwatcher Mike Verweij en journalist Valentijn Driessen is het nog maar de vraag hoe deze wedstrijd dan zal worden geregeld.

“Als Ajax wint in Utrecht, dan heeft de KNVB er denk ik een aardig hoofdpijndossiertje bij”, opent Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Driessen: “Ze hebben al de verzekering van Aboutaleb dat de Ajax-fans welkom zijn. Alleen de mate waarin, met hoeveel ze mogen komen, zal de grote vraag zijn.”

Driessen vervolgt: “Als er 500 mogen komen kun je de grote meneer uit gaan hangen als burgemeester zijnde, maar het gaat er natuurlijk om dat er een evenredige verdeling komt en dát heeft Aboutaleb er niet bij gezegd.” Verweij haakt weer in: “Dat gaat denk ik niet gebeuren.”

Verweij doet een opvallende voorspelling in de podcast: “Ik denk dat Ajax het uitvak krijgt, Feyenoord de rest van het stadion en dat Ajax zo gepikeerd is dat ze die kaarten weigeren en er alleen Feyenoord-supporters zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *