FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Technisch directeur zet alles op alles voor Feyenoord-megaslag’

Feyenoord wil alles op alles zetten om Orkun Kokcu in de Kuip te houden. Dit schrijft de Telegraaf vandaag. “De technisch directeur Frank Arnesen is druk bezig om het tot 2023 lopende contract van de Turkse jeugdinternational open te breken.

Daar heeft Arnesen vaart achter gezet.” De krant gaat verder: “Vroeg of laat zal een buitenlandse club Kökcü voor miljoenen ophalen, maar Feyenoord hoopt zo lang mogelijk van hem te genieten en wil het grote talent laten weten dat hij op waarde wordt geschat. Kökcü’s landgenoot Oguzhan Özyakup (27) zal in de zomer Feyenoord immers weer verlaten. Het miljoenensalaris dat de huurling heeft bij Besiktas is voor de Rotterdammers niet op te hoesten.”

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, maakte onlangs al melding van concrete belangstelling van Sevilla: “Monchi, de technische baas van die club, meldde zich onlangs om te praten over een mogelijke transfer van Kökcü naar Spanje. Betis, de grootste concurrent, heeft ook al laten weten zaken te willen doen, net zoals Valencia. Binnenkort volgen er meer gesprekken.”

Er zijn echter méér gegadigden: “Ook vanuit Engeland is er belangstelling. Arsenal volgt de ontwikkeling van Kökcü al een tijd, Chelsea nu ook, en dan zijn er natuurlijk nog de Turkse clubs. Altijd met belangstelling voor talenten met de Turkse nationaliteit. Kortom, als hij zou willen, heeft Kökcü de clubs voor het uitkiezen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *