Fanatieke Feyenoorder: ‘Feyenoord kan best aanhaken bij Ajax’

Ajax leek hard op weg om het Bayern Munchen van Nederland te worden maar Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers kan maar weinig met deze berichten. Hij denkt dat de Rotterdammers best kunnen aanhaken bij de aartsrivaal uit Amsterdam.

In De Telegraaf vertelt de oud-voetballer: “Iedereen heeft het maar over hoeveel geld Ajax heeft en hoeveel talenten ze in hun opleiding hebben. Misschien ben ik een te fanatieke Feyenoorder, maar er zijn daar ook heel veel talenten vertrokken waar je weinig meer van hoort. Wat ze goed doen is spelers voor veel meer geld verkopen dan de andere Nederlandse clubs. Dan worden er heel makkelijk ook veel spelers voor hoge bedragen teruggekocht en dit seizoen zijn er toch een stuk of vijf die niet goed genoeg blijken te zijn. Het valt niet mee om betere spelers te kopen dan wat je zelf opleidt.”

Wijnstekers vervolgt: “Ajax heeft Ryan Babel gehuurd. Dat betekent dat je op dat moment je eigen talenten niet laat spelen en voorrang geeft aan een oudere voetballer. En deze zomer gaan er waarschijnlijk weer vijf weg. Jongens als Donny van de Beek en Hakim Ziyech zijn niet eenvoudig te vervangen. Daarom moet je als Feyenoord nooit de concurrentie uit de weg gaan. Wij moeten onze rivaal het op onze manier heel moeilijk maken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!