FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord komt na Klassieker met groot nieuws naar buiten’

Het ziet er goed uit voor Feyenoord. Alles wijst er namelijk op dat Dick Advocaat zijn contract bij Feyenoord met een seizoen gaat verlengen. Er hoeft alleen nog even te worden gewacht op de bekendmaking ervan.

Journalist Valentijn Driessen vertelt aan Veronica Inside: “Ja, die tekent bij. Honderd procent. Ik heb ook al bepaalde signalen opgevangen dat hij bijtekent, maar het gaat alleen om de vraag wanneer. Hij roept zelf eind maart. We kunnen nu zeggen dat we 22 maart niets horen, dan staat Ajax-thuis op het programma. Het gaat na die wedstrijd gebeuren.”

Volgens Driessen is Feyenoord nu aan het ‘inventariseren’ voor volgend seizoen. De clubleiding gaat beoordelen wat er mogelijk is aan in- en uitgaande transfers. Er gaat waarschijnlijk getrokken worden aan spelers als Marcos Senesi, Orkun Kökcü en Steven Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *