FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet oppassen voor clash met Ajax’

Op 22 maart staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op de agenda. Voor die wedstrijd spelen de Rotterdammers de stadsderby tegen Sparta. En daar dreigt nu een groot dilemma.

Jens Toornstra pakte zondag bij een 2-0 voorsprong op Willem II een gele kaart. De Telegraaf: “Op zich kan zoiets gebeuren, maar krijgt de onvermoeibare diesel op het middenveld volgende week opnieuw een prent in de stadsderby tegen Sparta dan mist hij het treffen met Ajax op 22 maart in De Kuip.” Toornstra zegt zich er door te laten afleiden, ‘misschien alleen wat voorzichtiger’ te spelen.

Het medium voegt toe: “Overigens is Toornstra niet de enige die op scherp staat. Ook Leroy Fer, Tyrell Malacia en Orkun Kökcü missen de Klassieker als ze geel krijgen tegen Sparta. ‘Ik weet het’, aldus Advocaat. ‘Hoe ik daarmee omga. Maandag zijn de spelers vrij en vanaf dinsdag ga ik ermee aan de slag. Winnen van Sparta staat voorop en pas daarna gaan we denken aan de Klassieker.'”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *